国际商学院通过AACSB认证资格申请(Eligibility Application)

浏览次数:191次   作者:admin   时间:2016年08月10日

2016年8月2日,国际商学院通过了AACSB初审委员会IAC(Initial Accreditation Committee)的认证资格审核。这标志着我院正式进入了AACSB认证申请程序。

国际商学院于三月上旬向IAC提交了60余页的认证资格报告,报告最终在今年8月2日顺利获得通过。目前国际商学院正处于认证教学质量保障体系(AoL)筹措阶段。

撰稿:国际办公室

On August 2nd , IBS’s Eligibility Application has been approved by the Initial Accreditation Committee (IAC). From now on, IBS has officially entered into the AACSB application procedure.

IBS submitted the 60-page report to the IAC in early March. The final report has been approved by the IAC. Currently we’re preparing to carry out the Assurance of Learning system.